Kulcsár Edina kiakadása csak a kezdett volt, még több durva dolog zúdult rá és G.w.M-re

A kommentelők figyelmeztették Kulcsár Edinát, hogy más pletykák is terjednek róluk.

G.w.M kedvese nem olyan rég Instagramon fakadt ki

Kulcsár Edina és G.w.M gy tényleg rendkívül boldogok együtt, mivel a kisbabájuk új fényt hozott az életükbe. Aki követi a vlogjukat, az valóban nem marad le semmiről a család életével kapcsolatban.

Azonban mostanság nem volt túl jó időszaka a sztárpárosnak. Kulcsár Edinának is voltak gondjai, míg G.w.M kórházba került. Ez azért történt, mert a depressziója már fizikai bántalmakat is elkezdett okozni nála.

A rapper nagyon sokáig erősnek akarta mutatni magát, így az orvosokra sem hallgatott, de aztán csak lemondta a koncertjeit, és arra koncentrált, hogy a családjával feltöltődjön. Aztán azonban olyan durva pletykaáradat kezdett el terjedni a sztárpárosról, amit nem tettek zsebre. Kulcsár Edina a kezébe vette a dolgokat, és reagált mindenre! A galériánkból mindent megtudhattok!

Nemrég egy igen komoly pletyka kapott szárnyra azzal kapcsolatban, hogy G.w.M bántalmazta Kulcsár Edinát, és emiatt a pszichiátriára került. Kulcsár Edina édesanyja is megszólalt, Később pedig az egykori szépségkirálynő nyilatkozott, tagadva minden vádat.
Kattints a további képekért!

Krausz Gábor és Kulcsár Edina is átgondoltabban vetik ebbe bele magukat a jövőben.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!