Hosszú Katinka pocakja hamarosan újra gömbölyödni fog – most mindenről lerántotta a leplet

Hosszú Katinka igazi nagycsaládot akar, és úgy néz ki, hamarosan tényleg ezt akarja első helyre tenni.

Ettől még az úszást nem szeretné abbahagyni

Hosszú Katinka, a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő, tavaly augusztus 6-án adott életet első gyermekének, Kamíliának.

„Tényleg ez a legnagyobb boldogság a világon. Imádunk!” – írta anno a posztban, amikor megmutatta az országnak a gyermekét.

Hosszú Katinka nem mondott le az úszásról, sőt, már a 2024-es párizsi olimpiára készül. A szülés után hat hétig orvosi tanácsra nem mozoghatott, de a vége felé már óvatosan elkezdett edzeni.

Hosszú Katinka nemcsak az úszásban, hanem az üzleti életben is sikeres. Ő a tulajdonosa a Hosszú Sport Kft.-nek, amely az Iron Aquatics úszóklubot és az Iron Lady márkát is magába foglalja. Azonban, hogy mi a terve a jövőre nézve, az a galériánkból kiderül!

A magánéletével kapcsolatban Hosszú Katinka mindig óvatos volt, így nem sok információt oszt meg a nyilvánossággal, de most alaposan kivételt tett.
Kattints a további képekért!

A Magyar Úszószövetségben (MÚSZ) még gondolkozik rajta, hogy Hosszú Katinka edzőtáborát kifizessék-e.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...