Sztárok

Ezt csinálja esténként Vilmos és Katalin: a herceg romantikus gesztussal kedveskedik feleségének

A walesiek állítólag évek óta ragaszkodnak egy bevett szokásukhoz, amire este kerítenek sort, amikor a gyerekek már lefeküdtek aludni.

Vilmos ezzel próbál Katalin kedvére tenni

Mint azt tudjuk, Katalin hercegné egy darabig még egy luxusklinikán lábadozik, miután hasi műtétet végeztek rajta, de aztán minden szép lassan visszatér majd a megszokott kerékvágásba. Nem titok, hogy a hercegi pár napjai igencsak zsúfoltak: tele vannak programokkal, kötelező látogatásokkal és nyilvános megjelenésekkel, emellett pedig gondjuk kell, hogy legyen arra is, hogy elegendő időt töltsenek gyermekeikkel. De vajon mikor marad idejük egymásra és arra, hogy fenntartsák házasságuk romantikus oldalát? Nos, ahogyan a Mirror is írja, szerelmük lángját apró, mégis kedves gesztusokkal őrzik meg, ennek érdekében pedig Vilmos szinte minden este megtesz feleségéért valami nagyon egyszerű, de aranyos dolgot, hogy Katalin kedvében járjon. Nem, nem az intim együttlétről van szó...

Bár napközben elfoglaltak, az este az övéké, miután György, Sarolta és Lajos már ágyban van. Ekkor jön Vilmos, aki Katalin egyik kedvencével kedveskedik feleségének.
Kattints a további képekért!

Alexandra hannoveri hercegnő rangjához méltó gyönyörű nő, aki édesanyja és világhírű nagyanyja génjeit örökölve igazán szerencsésnek mondhatja magát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...