Kulcsár Edina elment otthonról, a két gyereket is vitte magával: a válóper is szóba került

Durva időszakon van túl a sztárpár.

A felszín alatt sok probléma gyűlt össze

Az egykori szépségkirálynő és férje házassága első ránézésre mindenki számára ideálisnak tűnhetett idáig. A két üzletember öt évvel ezelőtt ismerkedett meg, s három éve fogadtak örök hűséget egymásnak, azóta pedig egy pillanatra sem álltak meg a siker felé vezető úton – legalábbis ami a munkát és a vállalkozásaikat illeti. Edina és Csuti ugyanis komoly magánéleti válsággal küzdöttek, házasságuk megromlott, s már csak egy hajszál választotta el őket a szakítástól. Ugyan két gyermekükkel, Medoxszal és Ninával boldog családot alkotnak, valamint beköltöztek egy gyönyörű és hatalmas családi házba, a párkapcsolatukra mégis keményen rányomták a bélyeget a ki nem mondott sérelmek, a felszín alatt lappangó problémák és a hétköznapokkal járó nehézségek. A házaspár sosem rejtette véka alá a gondjaikat, s bár az Instagram oldalukon rendszeresen beszéltek őszintén a vitákról és nézeteltérésekről, a rajongókat mégis döbbenetként érte az, mikor a minap kiderült, hogy a kapcsolatuk korántsem olyan felhőtlen, mint azt elsőre bárki is gondolta. Ennek ellenére készek bármit megtenni azért, hogy újra visszataláljanak egymáshoz – ezért is vállalták az RTL Klub párkapcsolati műsorát, a Nyerő Párost. Bíznak benne, hogy a kitartásuknak meglesz a gyümölcse, ugyanis egyikőjük sem szeretné újra azt átélni, amit korábban…

– Igazság szerint már nem is tudom, hol kezdődtek a problémák... A második várandósságom alatt jött a pandémia, kevesebb volt a munkánk, ezáltal a bevételünk is, ám a kiadásaink csak nőttek. Erre jött rá a bezártság, a vírustól való félelem, a várandósság, az építkezés, aztán a gondok csak épültek egymásra – vallotta be a Blikknek Edina.
Kattints a további képekért!

Az egykori szépségkirálynő az Instagramon mutatta meg a követőinek, milyen pofátlan üzenetet küldött a férjének egy mindenre elszánt rajongó.

Leadfotó: Facebook/ Csuti

Oldalak