Letartóztatták Alyssa Milano színésznőt

A Bűbájos boszorkák című sorozat sztárja a közösségi oldalán számolt be az esetről.

Nem boszorkányság a vád ellene

Kedden maga a színésznő jelentette be, hogy letartóztatták a washingtoni Fehér Ház előtti demonstráción való részvételéért. A politikai aktivistaként is tevékenykedő Alyssa Milano több társával együtt azért tüntetett, hogy fellépést sürgessenek a szavazati jogokkal kapcsolatban.

Épp most tartóztattak le amiatt, mert követelem a Biden adminisztrációtól és a szenátustól, hogy a mandátumukat arra használják fel, hogy megvédjék a szavazati jogainkat. Áll ki mellettünk és hívjuk fel a Fehér Ház figyelmét arra, hogy a szavazati jog mindenkit megillet, függetlenül attól, hol lakik az illető” – írta ki az Instagram-oldalára a leginkább a Bűbájos boszorkák című sorozatból ismert 48 éves Milano.

A letartóztatásra azután került sor, hogy egy rendőrtiszt figyelmeztette a tüntetőket, hogy szabálysértést követnek el azáltal, hogy az utcán gyülekeznek és akadályozzák a forgalmat.

Az amerikai szenátus a tervek szerint október 20-án, szerdán dönt arról, hogy folytatja-e a szavazás szabadságáról szóló törvény fejlesztését, amely többek között megkönnyítené a szavazásra való regisztrációt és a választások napját szabadnappá nyilvánítaná, ezzel elősegítve minél több választópolgár számára a szavazáson való részvételt, akár a lakóhelyétől eltérő helyszínen is. A republikánusok minden erejükkel azon vannak, hogy akadályozzák a rendelkezés életbe lépését.

A hatból öt gyermeke kísérte el Angelina Jolie-t legújabb filmje bemutatójára. A Brad Pittel közös első vérszerinti gyermekükből, Shiloh-ból csodaszép fiatal hölgy lett, Zahara pedig édesanyja ruhájában jelent meg a premieren, amit a színésznő egy Oscar-gálán viselt korábban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak