Minden szem rájuk szegeződött: friss képeken Angelina Jolie és gyerekei

A hatból öt gyermeke kísérte el Angelina Jolie-t legújabb filmje bemutatójára. A Brad Pittel közös első vérszerinti gyermekükből, Shiloh-ból csodaszép fiatal hölgy lett, Zahara pedig édesanyja ruhájában jelent meg a premieren, amit a színésznő egy Oscar-gálán viselt korábban.

Így megnőttek Angelina Jolie gyerekei

Botránnyal kezdődött, és úgy is ért véget Angelina Jolie és Brad Pitt nagy szerelme. Óriásit robbant a hír, amikor 2004-ben, a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán összejöttek. Nemcsak azért volt szenzáció, mert Hollywood két legszebb embere és legnagyobb nagyágyúja szerettek egymásba, hanem mert Jennifer Aniston, Amerika egy másik kedvence volt a hátrahagyott harmadik. Kapcsolatuk végig a rivaldafényben zajlott, mindenki őket irigyelte. Egy ideig úgy tűnt, a szerelem mindent legyőzött: a Brangelina néven elhíresült sztárpár kapcsolatának legszebb gyümölcse minden bizonnyal hat gyermekük volt, tíz év együttlét után pedig össze is házasodtak. Aztán 2016-ban szintén nagy port kavart, amikor kiderült, hogy a színésznő beadta a válókeresetet. Ahogy az ilyenkor Hollywoodban megszokott, a válás egyáltalán nem ment könnyen, a gyermekelhelyezésről szóló pereskedés évekig elhúzódott.

Ezalatt a gyerekek – akiket nem gyakran látni a nyilvánosság előtt – igencsak megnőttek. A napokban édesanyjuk oldalán jelentek meg egy filmpremieren a felcseperedett csemeték. Mutatjuk a friss képeket.

Lapozd fel a galériánkat!

Az utóbbi időben leginkább a volt férjével való pereskedés miatt került szóba Angelina Jolie, most azonban végre újra egy film kapcsán merül fel a neve. A színésznő az Örökkévalók című alkotásban alakítja Thénát, aki egy harcos amazon hatalmas erővel, gyorsasággal és állóképességgel.
Kattints a további képekért!

A csibészes mosolyú hollywoodi sztár elhanyagolta a testedzést a karanténidőszakban, ám mikor a Covid-őrület lecsengett, újult erővel rohamozta meg a konditermet, szívós, kitartó munkája pedig meg is hozta gyümölcsét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak