Sztárok

Drámai vallomást tett a múltjáról Korda György: „Másként csinálnám, ha újrakezdhetném az életemet”

Korda György és Balázs Klári sikerei évtizedek óta töretlenek, ráadásul az egész országnak példát mutatnak azzal, hogy mind a mai napig kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. S bár mostanra mindketten elmondhatják, hogy rengeteget tanultak önmagukról, az ő életükben is van olyan dolog, amit megváltoztatnának, ha visszamehetnének az időben.

Van, amit megbántak

Rengetegen rajonganak Magyarország kedvenc énekes házaspárjáért, akiknek 40 éve tartó szerelme sokak számára rendkívüli példaértékkel bír. Ilyen sok együtt töltött idő alatt az ember akaratlanul is eltanul egyet s mást a társától – időnként direkt, máskor azonban közvetett módon. Ez Korda György és Balázs Klári esetében sem történt másképpen: mindketten számtalan értéket vettek át a másiktól, s elképzelhetetlennek tartják, hogy bármi is elválassza őket egymástól. Büszkeséggel tölti el őket, hogy mennyi mindent értek el együtt, ettől függetlenül ők is tudnak mondani olyasmit, amin szívesen változtatnának, ha visszaforgathatnák az idő kerekét. Részletek a galériában!

„Klárikától elsősorban azt tanultam, hogy nem szabad önzőnek lenni, ugyanis neki öt testvére volt, és pontosan tudta, hogyan kell alkalmazkodni másokhoz, ellentétben velem, aki egyedüli gyerek voltam a családban, és minden szeretetet, figyelmet én kaptam” – árulta el a HOT! Magazinnak Gyuri bácsi, hozzátéve: feleségének sok olyan tulajdonsága van, ami benne nem volt meg. Ilyen például a kitartás és a következetesség.
Kattints a további képekért!

Balázs Klári ezzel a fogással kényezteti örökifjú férjét, Korda Györgyöt.

Leadfotó: YouTube/ M2 Petőfi TV

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.