Sztárok

Döntött a bíróság Galambos Lajos halasztási kérelméről: kiderült, börtönbe kell-e vonulnia a zenésznek

A zenészt tavaly decemberben három év hat hónap szabadságvesztésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélték, január végén viszont romló egészségi állapota miatt halasztási kérelmet nyújtott be: azt szerette volna elérni, hogy csak később kelljen megkezdenie büntetése letöltését. A bíróság most döntött az ügyben.

Börtönbüntetésre ítélték a közismert trombitást

December 7-én három év hat hónap szabadságvesztésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte a Budapest Környéki Törvényszék Galambos Lajost, azaz Lagzi Lajcsit: a közismert zenészt gáz- víz- és áramlopással vádolták. Az előadóművésznek még február 15-én kellett volna jelentkeznie a szabadságvesztés büntetésének letöltésére Kecskeméten, ám Galambos ezt elmulasztotta - idézi fel a 24.hu cikke. A trombitás január 30-án nyújtott be egy kérelmet a védőjével, amelyben halasztást kért arra hivatkozva, hogy rohamosan romló egészségi állapota meggátolja abban, hogy megkezdje büntetésének letöltését. A kérelmet a Budaörsi Járásbíróság bírálta el, s most végre az is kiderült, hogy engedélyezték-e Galambos számára a halasztást. Lapozz, galériánkban ezt is eláruljuk!

A Budaörsi Járásbíróság elutasította a 62 éves zenész halasztási kérelmét.
Kattints a további képekért!

Galambos Lajos jelenleg nemcsak borzalmas fizikai állapotban van, de lelkileg is padlóra került.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Lázár János nagy terveket jelentett be, amit úgy néz ki meg is fognak lépni Magyarországon.
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...