Sztárok

Nagy változáson ment keresztül Kökény Attila: az énekes látványosan sokat fogyott, csak úgy olvadnak róla a kilók

Kökény Attila az énektudása mellett a Dancing With the Stars műsorában tánctehetségét is megmutatta, azóta 8 kilót fogyott, és minden nap tesz azért, hogy formába lendüljön az áprilisi Arénás fellépésére.

A legjobb formáját szeretné hozni

Az elismert zenész és énekes Kökény Attila januárban még Mexikóban pihent feleségével, ám már javában készül a 100 Tagú Cigányzenekar Jubileumi nagykoncertjére, ahol zenekarával az est vendégfellépői lesznek. Ez lesz a zenekar 35 éves jubileumi koncertsorozatuk lezáró koncertje, amelyet 2023 április 23-án a Papp László Budapest Sportarénában rendeznek meg. Attilával olyasmi fog történni a színpadon, mint eddig még soha: a zenekarán felül 100 kiváló zenész fogja kísérni a saját dalait. A monumentális hangzás mellé pedig igyekszik testileg és lelkileg is kirobbanó formába hozni magát. Részletek a galériában!

“Sokat edzem és nagyon odafigyelek az étkezésemre is. Már nyolc kilót sikerült leadnom. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire sikerül majd átalakulnom áprilisig” - kezdte Kökény Attila, aki elárulta: régi kötelék fűzi a 100 Tagú Cigányzenekarhoz, olyan érzés számára, mintha a családjával zenélhetne együtt.
Kattints a további képekért!

Az énekes nem riadt vissza a nehéz fizikai munkától, de soha többé nem akarja átélni.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.