Már 15 éves: így néz ki ma Kóbor János ritkán látott lánya, a gyönyörű Léna – Az énekes gyermeke csodaszép volt ballagásán

Kóbor Léna befejezte általános iskolai tanulmányait, közösségi oldalain pedig több fotót is posztolt a ballagás napjáról.

Igazán büszke lenne lányára

Szinte felfoghatatlan, hogy már több mint fél éve annak, hogy Kóbor János örökre lehunyta a szemét: az Omega együttes legendás frontembere tavaly decemberben távozott az élők sorából 78 évesen, miután koronavírus-fertőzés következtében kórháza került. A szomorú hírt végül a zenekar közölte a nyilvánossággal, a következő szavakkal búcsúztak az énekestől: „Megrendülten tudatjuk, hogy Kóbor János, az Omega együttes Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas alapítója, rövid betegség után elhunyt. Rajongók milliói imádták itthon és külföldön, a rockzene állócsillagaként. Felfoghatatlan űrt hagy maga után. Nincsenek szavak, marad a csend. Mecky a szívünkben örökre velünk marad”. Kóbort nem csupán együttese és rajongói, de természetesen családja is gyászolja: felesége, Deme Zsóka, első házasságából született fia, Dániel, valamint 15 éves lánya, Léna, aki idén fejezte be általános iskolai tanulmányait, édesapja viszont sajnos már nem láthatta elballagni egyszem lányát, akire minden bizonnyal rendkívül büszke lenne. Galériánkban mutatjuk a gyönyörű Lénát, akiből csodaszép fiatal nő vált az évek alatt!

Kóbor Jánosnak a zene mellett családja volt a mindene: élt-halt feleségéért és gyermekeiért, egyetlen lánya, Léna pedig különleges helyet foglalt el a szívében.
Kattints a további képekért!

Tragikus hír a francia mozi világának, hogy június 17-én, pénteken reggel elhunyt Jean-Louis Trintignant, az Egy férfi és egy nő című kultikus film sztárja. A filmet 1966-ban mutatták be először, de a mai napig az egyik legsikeresebb és legszebb szerelmi történetnek tartják. Azóta a legendás színész több, mint 120 filmben szerepelt a legnagyobbak mellett, a boldogságra azonban nem csak a szakmai, hanem a magánéletében is többször sikerült rátalálnia, különösképp szerelmeinek köszönhetően.

Leadfotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Oldalak