Sztárok

„Fenyegetőzik, hogy kihívja a rendőrséget” – Kajdi Csaba őrületbe kergeti a szomszédját: ezzel haragítja magára rendszeresen az idős nőt

A modellügynökség vezetőjének Franciaországban is van egy lakása, ahol idős szomszédja nem tolerálja, ha a megmondóember az erkélyen sütöget.

Élvezi, hogy kertes ház az otthona

Imád a szabadban, leginkább saját kertjében pihenni Kajdi Csaba, aki nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy egy kertes ház az otthona. „Nagyon jó, hogy van kertem, amit tele lehet tenni virágokkal és egy fűszerkertnek is helyet tud adni. Jó érzés, hogy egyből a zöldbe, a saját kertrészembe léphetek ki otthon, pláne, hogy nagyon napos. Igaz, nyáron ez szinte elviselhetetlen hőséget jelent a teraszon, de én azt vallom, hogy legyen az embernek bármekkora is a kertje, balkonja, loggiája, az egy ajándék, egy plusz ajtó, amit ki lehet nyitni a világra” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Kajdi Csaba, aki nemcsak itthon, de francia lakásában is gyakran grillezik.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Azt hisszük, csak nekünk nőknek kellemetlen nőgyógyászhoz menni, pedig sokszor a dokik is kiakadnak egy-egy betegen. Most azt is elárulták, miért.
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!