A koronavírusban elhunyt Kóbor János kiváló fizikai állapotnak örvendett

Az Omega 78 évesen elhunyt frontembere nem hitt az oltás hatékonyságában. Kóbor János még egy hónappal ezelőtt is kiváló fizikai állapotnak örvendett, és az utolsó pillanatig nem vette tudomásul, milyen súlyos betegség támadta meg a szervezetét.

A koronavírus szövődményeibe halt bele a rocklegenda

Egy egész ország gyászolja a 78 esztendős korában elhunyt felejthetetlen rockzenészt, az Omega együttes kiváló frontemberét, Kóbor Jánost, aki rövid betegség után hunyt el. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenei előadó egy hónappal ezelőtt került kórházba, és bár sokan reménykedtek benne, hogy felépülhet, sajnos a szervezetét legyőzte a koronavírus. Az Omega együttes menedzsere, Trunkos András a Blikknek megerősítette: Kóbor János valóban a Covid szövődményei miatt veszítette életét. "Me­cky haláláról egyelőre annyit tudok elmondani, hogy a koronavírus és annak következményei miatt ment el. Egy korszak zárult el az elvesztésével, még most sem fogom fel, hogy nincs többé, nem akarom elhinni...." - fogalmazott Trunkos.

A menedzser arról is beszámolt, hogyan értesült a magyar rock kimagasló képviselőjének haláláról. "Zsóka hívott reggel, majd zokogva csak annyit mondott a telefonba: 'Meghalt Mecky'. Szegény csak sír, nagyon nehezen viseli, hogy elment a szerelme. Rajongással imádta, annyira szerette, hogy talán néha már túlzottan is rajongott érte, de ez érthető, és sokan vágynának ilyen házasságra" - elevenítette fel az elmúlt napok megrázó történéseit Trunkos András.

A Blikk cikke megemlíti: az Omega tagjait letaglózta a szomorú hír. A zenekar dobosa, Debreczeni Ferenc nem is tudott nyilatkozni a bulvárlapnak, de a gitáros, Molnár György is megrendülten értesült Kóbor János haláláról.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak