Gyászba borult a Buckhingham-palota: óriási veszteség érte a brit királyi családot

Elhunyt Erzsébet királynő egyik legjobb barátnője.

Szoros kötelék

Hetek óta mindenki Erzsébet királynőért aggódik szerte a világon, hiszen sokakat megrémített a hír, miszerint az uralkodó egyáltalán nem örvend jó egészségnek. A palota állítólag már felkészült a legrosszabb forgatókönyvre is, arra az eshetőségre, ha a királynő esetleg még ebben az évben elhagyja a földi világot, habár kifelé azt kommunikálják, Erzsébetnek semmi komoly baja nincs, csupán ízületi problémáktól szenved, ami az ő korában egyáltalán nem meglepő. Nemrégiben Károly herceg is tudatta a világgal, hogy 95 éves édesanyja köszöni szépen jól érzi magát, a világot azonban nem győzte meg – az emberek úgy gondolják, hogy ha ez így lenne, akkor a királynő biztosan tiszteletét tenné egy nyilvános eseményen, hogy megnyugtassa az alattvalókat. Nos, Erzsébet elvileg tehát még él és virul, a Buckingham-palota a napokban mégis gyászba borult, ugyanis elhunyt a brit királyi család egy másik tagja, méghozzá egy hercegnő. Galériánkban eláruljuk, kiről is van szó!

Ann Fortune FitzRoy, Grafton hercegnője 101 éves korában hunyt el – tudatta a palota. A sussexi születésű királyi családtag öt gyermeket hagyott hátra, valamint barátnőjét, Erzsébetet, akihez szoros kapcsolat fűzte.
Kattints a további képekért!

Komoly dologgal vádoljak az egykori spanyol királyt, a botrányairól elhíresült János Károlyt: állítólag halálosan megfenyegette korábbi szeretőjét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak