Nyakunkon a karácsony: így hangolódnak az év legszebb időszakára a hazai sztárok

Már csak keveset kell aludni, és érkezik a karácsony, melyre a magyar celebvilág krémje is gőzerővel készül.

Meghitt várakozás

A karácsonyfa beszerzése, az ajándékok megvásárlása, az otthonok feldíszítése, no meg a családi fotózás mind-mind kihagyhatatlan elemei a készülődésnek. Az ünnepek előtti hetekben mindannyian szeretjük átadni magunkat az időszak hangulatának, hiszen ilyenkor büntetlenül hallgathatjuk újra és újra a rongyosra játszott karácsonyi slágereket, felvehetjük az indokolatlanul giccses télapós pulcsikat és feldíszíthetjük az otthonunk mindegy egyes négyzetméterét. Nincs ez másként a hazai sztárok esetében sem, akik igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a készülődésből: galériánkban megmutatjuk, ki hogyan hangolódik a szeretet ünnepére!

December 6-án megérkezett a Mikulás Magyarországra, és természetesen Ördög Nóra és Nánási Pál családját is meglátogatta Balatonakarattyán. „Tegnap a Mikulással a mi kis saját winter wonderland-ünkben. A Nekem a Balaton csodás ünnepi díszbe öltözött, szólnak a karácsonyi zenék, a koripályán családok, barátok, kézen fogva róják a köröket, fahéj illat a levegőben... Tegnap egész nap kint voltunk a hidegben, de egyszerűen nem tudtunk betelni a látvánnyal. És erre ma reggelre leesett a hó is. A karácsony egy csoda” – írta az Instagram oldalán a minap a csinos műsorvezetőnő.
Kattints a további képekért!

Szívmelengető dal, ahol a főszerep a gyerekeké. A svéd zenekar új dala megvásárolható CD-n, a hozzá tartozó videoklipet pedig pénteken mutatták be.

Leadfotó: Instagram/ djviktoriametzker, kiralyviktor, szandi_hivatalos

Oldalak