Sztárok

Őrületes dolog derült ki Kim Dzsongunról: ebben a függőségben szenved a diktátor

Az észak-koreai vezető testsúlya az elmúlt években drasztikusan emelkedett, amely bizony felkeltette az emberek figyelmét – mint kiderült, Kim Dzsongun ezt egyik függőségének köszönheti, mert bizony már hosszú évek óta egy bizonyos dolog rabja.

Kim Dzsonun, a rettegett vezető

Kim Dzsongun neve bizonyára számodra sem cseng ismeretlenül: a világ talán egyik legfurább politikusáról van szó, aki intézkedéseivel, törvényeivel és szigorú, ám egyben érdekes szabályaival rendre felkelti a világ figyelmét, illetve felháborodását. A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság diktátora 2011. december 17-én lépett hivatalba, mindössze 27 évesen, ezzel a világ egyik legfiatalabb vezetőjévé vált – híressé viszont nem vezetői tehetsége tette, sokkal inkább rendelkezései és büntetései által került és kerül folyamatosan a címlapokra. Nemrégiben például teljesen kiborította az embereket, amikor kiderült, hogy betiltotta a bőrkabátok viselését Észak-Koreában, így már csak ő viselheti a menő ruhadarabot az országban. Tette mindezt azért, mert a bőrdzseki Észak-Koreában egyfajta státuszszimbólumnak számít, amit csak a legtehetősebb emberek engedhetnek meg maguknak, a diktátor viszont egyáltalán nem nézte jó szemmel, hogy rajta kívül más is viselje, így gyorsan meg is tiltotta, ezáltal minden elismerő pillantást ő zsebelhet be. Azok pedig, akik mégis megszegik a tiltást, kétségbe vonják hatalmát, így azonnali büntetésre számíthatnak, hiszen ha van valami, amit Kim Dzsongun nem tűr, az a tiszteletlenség. Nos, szabályai mellett a másik örök beszédtéma vele kapcsolatban testsúlya, hiszen nem lehet szó nélkül elmenni a jelenség mellett, hogy az utóbbi években a vezető igencsak meghízott: ennek oka egyrészt az, hogy mindenáron, nagyapjára szeretne hasonlítani, így a dolog részben szándékos, másrészt azonban egy függősége okolható a testsúlygyarapodásért.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.