Kerényi Miklós Máté ezt az üzenetet kapta a távozása után: „sok mindent máshogy láttunk”

Őrülten szomorúak voltak a rajongók, amikor megtudták, hogy távozik az Operettszínház veterán színésze. Kerényi Miklós Máté most szívszorító üzenetet kapott.

Kerényi Miklós Máté néha vitázott is a partnerével, de ez így volt normális

Ahogyan sokan tudhatják, Sándor Péter után már Kerényi Miklós Mátét sem láthatjuk majd az Operettszínház színpadán. A rajongók nagyon felkapták a fejüket a bejelentésre, ami derült égből villámcsapásként érte őket.

A színművész a közösségi oldalán osztotta meg a hírt. Kerényi Miklós Máté már igazi veteránnak számított, mert harminc éven át erősítette az Operettszínházat. A művész bejelentette, hogy ezt az évadot még természetesen végigviszi.

Kerényi Miklós Máténak az egyik kollégája sem bírta reakció nélkül, hogy a színésztársa elköszön, ezért úgy döntött, hogy üzen neki. A galériánkban megtudhatjátok, hogy mit fogalmazott meg pontosan.

Kerényi Miklós Máté állítólag több hónapig őrlődött, hogy meghozza ezt a döntést, mivel ennyi idő alatt szinte tényleg második otthona volt az Operettszínház.
Kattints a további képekért!

Mintegy két évtizedig volt a Fővárosi Operettszínház legnagyobb sztárja, 1983-ban a közönség nagy meglepetésére azonban búcsút intett a teátrumnak.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.