Sztárok

Meghan képtelen leállni: a hercegné most tényleg nagyon messzire ment népszerűsége érdekében

Kinsey Schofield királyi kommentátor szerint Meghan Markle újabban arra készül, hogy egy szupersztár segítségével javítson hírnevén, melyen jó ideje csorba esett már.

Bármire képes

Meghan Markle sosem örvendett túl nagy népszerűségnek a brit királyi család rajongóinak körében, pedig a hercegné mindent megtett annak érdekében, hogy túlszárnyaljon mindenkit, köztük Katalint is. Hírnevén azonban végleg csorba esett, miután ő és Harry sorozatot készítettek a Netflixnek, melyben lerántották a família összes szennyeséről a leplet, újabban pedig a sussexiek azzal okoztak felháborodást szerte a világon, hogy engedély nélkül megújították régi, hivatalos weboldalukat, a sussex.com-ot. Archewell nevű weblapjuk most automatikusan átirányítja a látogatókat a sussex.com-ra, ahol Meghant és Harryt régi címükön tüntetik fel, valamint egykori címerük is látható. Ezt sokan kizsákmányolásnak tartják, hiszen miután a hercegi pár elhagyta a királyi családot, azt mondták, anyagilag szeretnének teljesen leválni és függetlenedni a famíliától, épp ezért azt ígérték, sosem próbálnak majd pénzt keresni hercegi és hercegnéi rangjukkal, megnevezésükkel. Nos, úgy tűnik, most valamiért mégis megszegték fogadalmukat, de ez még mind semmi: Meghan nemrégiben állítólag egy hírességnek is könyörgött, hogy fogadja őt a kegyei közé, a hercegné ugyanis azt remélte, hogy ha barátságot köt a sztárral, akkor imázsa és megítélése is javul majd. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Kinsey Schofield királyi kommentátor szerint Meghan kétségbeesetten szeretné, hogy Taylor Swiftet a barátnői között tudja: "Elment a koncertjére, sőt mi több, még a podcastjába, az Archetypes-ba is meghívta az énekesnőt, akinek egy kézzel írott levélben könyörgött, hogy szerepeljen a műsorban. Nyilvánvaló, hogy Markle azért tette mindezt, mert érdeke van abban, hogy őt és Taylort együtt lássák. Az imázsát újra makulátlanná tenné azzal, ha egy ekkora szupersztárral kapnák őt lencsevégre" - vélekedik a szakértő.
Kattints a további képekért!

A Mirror szerint a palota és a királyi segédek akadályozták meg egy durva kifogással Harryt a további látogatástól, ugyanis a személyzet egy valamitől nagyon félt, amikor a herceg az Egyesült Királyságba utazott édesapjához.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.