Úgy tűnhet, Aurelio máris megszegte a házi őrizetet, de valami más van a dologban

Szombaton, két évvel bevonulása után kiengedték a börtönből Aureliót. A rajongói azonban most kicsit bekavartak.

Nem minden az az interneten, aminek látszik

Bőven van olyan híresség Magyarországon, aki már ült börtönben, vagy éppen most tölti a büntetését. Köztük van például Lagzi Lajcsi, aki állítólag nagyon rosszul viseli a benti létet, de Aureliónak is felelnie kellett a tetteiért, amiket a múltban elkövetett.

A Való Világ 6 egykori győztesét és társait emberrablás miatt állították bíróság elé. A celeb nem úszta meg a dolgot, és végül jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla. Ehhez még hozzátették a drogügyei miatt kiszabott büntetést, szóval 3 év 5 hónapot kellett volna bent töltenie.

A celeb azonban ügyesen elkerülte a bajt, így hamarabb szabadulhatott, mivel a bíróság pozitívan bírálta el a kérelmét. Azonban azt, hogy Aureliónak mit engedett meg a bíróság, és vajon tényleg megszegett-e valamilyen feltételt, az a galériánkból kiderül!

Aurelo jól tudta, hogy a jó magaviselete miatt hamarabb szabadulhat. A celeb már az elején elmondta, hogy jól fog viselkedni, de ha nagyon muszáj, akkor meg tudja védeni magát odabent.
Kattints a további képekért!

Aurelio már jó ideje börtönben van, de most érkezhet a nagy változás.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.