Ők Hollywood új álompárja? Ebbe a színésznőbe szerelmes a Mátrix sztárja

Egy kolléganőjével hozták hírbe a színészt.

Alakuló szerelem

Még csak pár napja debütált a John Wick 3 a mozikban, máris Keanu Reeves színészről beszél a világ. És nem csak azért, mert ő volt a film főszereplője, úgy tűnik ugyanis, hogy a sztárra rátalált a szerelem. Nem is akárki személyében, a sármos híresség állítólag egy kolléganőjébe zúgott bele.

Nem az első eset

Nem ez lenne az első alkalom, hogy a színész gyengéd érzelmeket táplál a munkatársa iránt. A napokban derült ki, hogy Keanu Reeves a Féktelenül című film forgatása alatt teljesen odavolt Sandra Bullock színésznőért, aki egyébként szintén belehabarodott a sztárba, ám túl félénkek voltak ahhoz, hogy bevallják egymásnak az érzelmeiket, ezért a dologból nem lett semmi - árulták el. Most azonban ismét egy hollywoodi színésznővel hozták hírbe a sztárt.

Új szerelem

A Mátrix sztárját Halle Berry színésznővel boronálták össze, akivel állítólag a John Wick 3 alatt melegedtek össze. A külföldi lapok szerint akárhol jelennek meg együtt, mindig sejtelmesen egymásra mosolyognak, és rendszeresen gyengéden érintik meg egymást. A két hírességet már tavaly is probálták összehozni, az akkori pletykák azonban hamar elcsendesültek. Egy biztos, érezhetően működik közöttük a kémia- állítja a Gala magazin.

Leadfotó:Profimedia-RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!