Sztárok

Görbe Nóra felismerhetetlen legújabb képein - Döbbenetes fotók

Elképesztő átváltozáson ment keresztül a színésznő.

Rendszeresen edz

Görbe Nóra a Linda című sorozatban nemcsak a színészi játékban, de a harcművészetben is megmutatta tehetségét. A 63 éves művésznő fantasztikus állóképessége, fiatalos külseje és üde megjelenése részben genetikájának, részben pedig a rendszeres testmozgásnak köszönhető. Nóra gyerekkorában néptáncolt, majd a sorozat miatt take wando- és kung-fu gyakorlatokat is végzett, négy éve pedig egy speciális vibrációs testedzésbe kezdett, ami rendszeresen megmozgatja izmait.

Feketén fehéren

Bár Nóra nem sokat változott az elmúlt 30 évben, legújabb fotóin mégis teljesen felismerhetetlen. A színésznőről nemrég Csorba Márta készített különleges fotókat, melyeken hol kifehérített arcca és ősz hajjal, hol pedig igazi wapmként, vörös rúzzsal és fekete frizurával láthatjuk.

Nyitott az új szerelemre

A Linda sztárja három évvel ezelőtt elveszítette férjét, ám úgy érzi, lassan túl van a gyászon, és nyitott egy új kapcsolatra. A színésznő többször is randevúzott már, és úgy véli, inkább egy fiatalabb férfi mellett tudna rátalálni a boldogságra. "Még most is tele vagyok energiával, élvezem az életet. Azt vettem észre, hogy a hasonló korú úriemberek másra vágynak. Én szeretnék még sokat utazni, új helyeket felfedezni, és mindezt egy megértő társsal" - mondta Nóra korábban a Blikknek.

leadfotó: Fem2/ Joshi Barath

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!