Katy Parry sokkoló vallomása: öngyilkos akart lenni

Az énekesnő nagyon nehéz időszakon ment keresztül.

Vallomás

Katy Perry nemrég elárulta, megfordult a fejében az öngyilkosság gondolata, miután 2017-ben magánéleti és karrier válságba került. Szakított Orlando Bloommal, Witness című albuma pedig borzalmasan teljesített a toplistákon - írja a Daily Mail. A 35 éves énekesnő első gyerekét várja szerelmével, az élete mondhatni révbe ért, ám három évvel ezelőtt komoly problémákkal küzdött.

"A pályafutásom azelőtt egyre csak felfelé ívelt, majd jött ez a csalódás, ami talán kívülről nem volt olyan kétségbeejtő, de számomra egy földrengéssel ért fel. Szó szerint összetörtem. Ez egy borzalmas időszak volt az életemben, de később csak megerősített. Segített, hogy megértsem, ki is vagyok és hogyan nézzek szembe a gondokkal. A hála és a hit mentett meg. Olyan dolgokra gondoltam, amikért hálával tartozom, ez kihúzott a mélységből. Persze nem volt könnyű, főleg amikor úgy éreztem, belehalok a fájdalomba" - emeli ki az angol lap a sztár a SiriusXM CBC rádiónak adott interjúja alapján.

A híresség szerencsére ma már jól van, Orlandóval nagyon várják babájuk érkezését. "A remény számomra mindig fontos volt, hiszek egy olyan dologban, ami nálam magasabb szinten áll" - hangsúlyozta.

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!