Sztárok

Vallott a magyar orvos: ebben a rákbetegségben szenvedhet Katalin hercegné

A walesi hercegné a múlt héten jelentette be az Instagramon, hogy rákkal kezelik. A drámai videóüzenet óta mindenki azt találgatja, hogy vajon milyen daganatos betegséggel küzdhet Katalin.

Nem került ki a reflektorfényből

Katalin rákbetegségének híre nem pusztán a királyi család elkötelezett híveit döbbentette meg. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a váratlan bejelentés - mellyel a hercegné az "eltűnését" övező konteó- és pletykaözönt akarta megállítáni - az egész világot felkészületlenül érte. Naivitás volna persze azt gondolni, hogy Vilmos walesi herceg felesége varázsütésre kikerült a reflektorfényből a drámai vallomás után. Most ugyanis mindenki arra kíváncsi, hogy milyen típusú daganatos betegség támadhatta meg Katalin szervezetét. Nos, biztosat egyelőre senki sem tud mondani, de az utóbbi időben egyre több kulcsfontosságú részlet szivárgott ki a hercegné betegségének körülményeivel kapcsolatosan, s az információkat összeillesztve egy magyar orvos a TikTokon vállalkozott rá, hogy megfejtse a nagy talányt - vagy legalábbis közelebb vigyen a megoldáshoz.

Dr. Kujla András szerint abból, hogy Katalin 13 napig feküdt kórházban, arra lehet következtetni, hogy az elváltozást már korábban felfedezték - jegyezte meg a szakértő a TikTokon.
Kattints a további képekért!

Információk szerint Katalin hercegné édesanyja és édesapja, Carole és Michael Middleton jelenleg iszonyúan kétségbeesettek lányuk rákdiagnózisa miatt, de azt is pontosan tudják, hogy jó kezekben van, Vilmos herceg ugyanis komoly ígéret tett nekik.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...