Itt a vége: Kulcsár Edináék fájdalmas búcsút intettek

Szomorú hírt lehetett kiszúrni az Instagramon. Valószínűleg Kulcsár Edina sem sejtette, hogy így lesz.

Bár most sok a boldogság az életükben, de az ilyen fordulat mindig nagy veszteség

G.w.M, vagyis Varga Márk már jó ideje együtt van Kulcsár Edinával. Tavaly tavasszal végül megszületett az első közös gyermekük is, de arra nem számítottak, hogy hamarosan követni fogja a második.

A rappernek a vágya teljesült, mert mindig is akart egy fiúgyereket Kulcsár Edinától. A közös lányuknak, Amarának tehát lesz egy kisöccse, és már látható az is, hogy Edina pocakja is egyre nagyobb.

A Femcafé a GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálán csinált interjút a párral, amit ide kattintva tudtok megnézni! Sajnos olykor minden jóban van valami rossz is, így a galériánkban megmutatjuk, hogy milyen szomorú hírt közöltek Kulcsár Edináék!

Azt azért tegyük hozzá, hogy Kulcsár Edina és G.w.M boldogságát szinte képtelenség elrontani a jelenlegi helyzetben.
Kattints a további képekért!

Szerdán rendezték meg az idei GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálát, melynek ezúttal a Várkert Bazár adott otthont. Az este folyamán rengeteg hazai híresség érkezett a helyszínre, köztük Kulcsár Edina és férje, G.w.M, polgári nevén Varga Márk, akik többek között második gyermekük érkezéséről meséltek.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!