Sztárok

Közös interjút adott Kulcsár Edina és G.w.M: második gyermekük érkezéséről mesélt a sztárpár - Videó

Szerdán rendezték meg az idei GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálát, melynek ezúttal a Várkert Bazár adott otthont. Az este folyamán rengeteg hazai híresség érkezett a helyszínre, köztük Kulcsár Edina és férje, G.w.M, polgári nevén Varga Márk, akik többek között második gyermekük érkezéséről meséltek.

Hamarosan ismét szülői örömök elé néznek

Kulcsár Edina és férje, G.w.M jó ideje alkotnak egy párt, s boldogabbak nem is lehetnének, hiszen mozaikcsaládjuk kiegyensúlyozott és boldog, ráadásul hamarosan új taggal fog bővülni. Köztudott, eleve úgy érkeztek a kapcsolatba, hogy korábban mindkettejüknek született 2-2 gyermeke az előző házasságából (a rappernek van egy fia, Márk, és egy lánya, Lili, az egykori szépségkirálynőnek pedig egy fia, Medox, és egy lánya, Nina), ám azt a kezdetektől fogva tudták: közös kisbabát is szeretnének, tavaly tavasszal pedig megszületett lányuk, aki az Amara nevet kapta. Aztán nemrég bombaként robbant a hír, miszerint az influenszer ismét áldott állapotban van, melyről mindketten beszámoltak az Instagram oldalukon. „Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk” – fogalmazott az édesapa, aki kedvesével együtt érkezett a tegnap esti Glamour-gálára. A szerelmesek mosolyogva, egymást átkarolva pózoltak a kameráknak, majd a Femcafe.hu-nak többek között arról meséltek, hogyan telik a babavárás időszaka, mit szóltak a gyerekek az új testvér érkezéséhez, továbbá kitértek arra, Edina milyen mozgásformát folytat mostanában, illetve Márk is beszélt a közeljövőt érintő szakmai terveiről.

„Ez az eddigi legjobb babavárásom abban a tekintetben, hogy most híztam a legkevesebbet eddig, úgyhogy szerintem tök jól állok. De nyilván az a fontos, hogy jól érezzem magam, meg hát azért fittnek is kell lennem ennyi gyermek mellett” – mesélte Edina.

A teljes interjút az alábbi videóban tudod meghallgatni:

2023 után idén is kitettek magukért a hírességek a Women of the Year díjátadóján, és szebbnél szebb outfitekben mutatták meg magukat, valamint azt, hogy illik egy ilyen nagyszabású eseményen megjelenni.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...