Sztárok

Katalin megszegte a királyi protokollt: a hercegné tiltott dolgot vitt be a kastélyba, korábban még sosem volt erre példa

Mindez még 2009-ben történt, ám a szabályszegést nem követte büntetés, ugyanis Katalin Erzsébet királynő engedélyével tette azt, amit.

Már akkor szimpatikus volt neki

Az idén ősszel elhunyt Erzsébet királynő ismert volt szigorú protokolljáról, amiket a királyi család összes tagjával betartatott: ez magában foglalt etikett-, étkezési- és öltözködési szabályokat is, melyeket Meghan Markle például előszeretettel szegett meg és vett félvállról. Katalin azonban szinte mindig aszerint viselkedett és öltözött vagy jelent meg a nyilvánosság előtt, ahogyan azt elvárták tőle – talán éppen ezért kedvelte őt a néhai uralkodó annyira. Márpedig Erzsébet már a kezdetek-kezdetén rajongott Vilmos nejéért: a királynő és Katalin még 2008-ban találkozott először Peter Phillips és Autumn Kelly esküvőjén, a rövid bemutatkozást követően pedig Katalin meghívást kapott az uralkodó skót birtokára, Balmoralra, ahol Erzsébet – tőle szokatlanul – valami olyat tett annak érdekében, hogy Katalin jól érezze magát, amit előtte soha. Megengedte ugyanis, hogy Vilmos barátnője bevigyen magával a kastélyba egy dolgot, amit mindig is tilos volt, így mondhatni nem is Katalin, hanem maga az uralkodónő szegte meg saját protokollját…

Mára már köztudott, hogy Katalin lelkes fotós, aki szívesen oszt meg a közösségi oldalakon is olyan képeket gyermekeiről vagy férjéről, melyeket ő maga készített. Nos, a hercegné már 2009-ben is rajongott a fotózásért, amikor pedig ezt Erzsébet megtudta, engedélyt adott neki, hogy Katalin magával vigye a fényképezőgépét a Balmoral-kastélyba.
Kattints a további képekért!

Mint kiderült, nem a véletlen műve, hogy Archie és Lilibet sem szerepel az idei karácsonyi fotón…

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!