Sztárok

Szakértő elemezte Katalin és Kamilla viszonyát: a walesi hercegné gesztusai mindent elárulnak arról, hogyan érez a királyné iránt

Kamilla királynét és Katalin hercegnét legutóbb az Emlékezés Vasárnapján fotózták együtt, nonverbális kommunikációjukból pedig érdekes következtetésre jutott a testbeszéd-szakértő.

Ilyen valójában a kapcsolatuk

Habár Kamilla királyné és Katalin hercegné különböző generációkhoz tartoznak, a két nő közötti kapcsolatot hosszú ideje erősíti a monarchia értékeinek tisztelete, az összetartozás érzése, valamint természetesen az, hogy mindketten a brit királyi család tagjai. Nem meglepő módon a jelenlegi uralkodó, III. Károly feleségeként Kamillának jóval szélesebb jogkörei vannak, mint a trónörökös, Vilmos herceg nejének, akit egyébként a közvélemény gyakran már most a következő brit királyné szerepében lát. Egyes információk szerint ez kisebb feszültséget is okoz a két előkelőség között, a királyné ráadásul mindig is kicsit irigyelte azt az óriási népszerűséget, amiben a walesi hercegné lassan húsz éve lubickol. Egy testbeszéd-szakértő nemrég górcső alá vette az egymás felé tett gesztusaikat, megállapításait pedig nem volt rest megosztani a nyilvánossággal; részletek a galériában!

Néhány nappal ezelőtt Kamilla királyné és Katalin hercegné egymás mellett köszöntötték a tömeget a Remembrance Sunday ünnepségén, a külügyminisztérium erkélyén.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné a tőle megszokott módon az Emlékezés Vasárnapján is ragyogóan nézett ki, megjelenésének egyik legkülönlegesebb része pedig a fülbevalója volt.

Leadfotó: Tim Rooke/Pool/Samir Hussein/WireImage/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle