Sztárok

Ők a Dancing with the Stars hatodik kiesői: ez a négy páros jutott tovább az elődöntőbe

A Dancing with the Stars élő show-jában ezúttal sem volt hiány izgalmakból, hiszen ez alkalommal a tét az elődöntőbe való jutás volt, ami azonban az öt párosból négynek sikerülhetett.

Hamarosan kiderül, mely páros nyeri a negyedik évadot

A Dancing with the Stars negyedik évada szélsebesen száguld előre, hiszen a mai napon már a hatodik élő show-nak lehettünk szemtanúi, ami azt jelenti, hogy ezúttal a tét a párosok számára már az elődöntőbe való jutás volt. A mai adás az Egyéjszakás Kaland nevet kapta, ami azt jelentette, hogy az öt pár két produkciót adott elő, második táncuknál pedig csatlakozott hozzájuk egy másik páros profi táncosa. T. Danny így Lissák Laurával és Mikes Annával, Hunyadi Donatella Bődi Dénessel és Baranya Dáviddal, Marics Peti Stana Alexandrával és Lissák Laurával, Radics Gigi Baranya Dáviddal és Bődi Dénessel, Krausz Gábor pedig Mikes Annával és Stana Alexandrával ropta a parketten az est folyamán második alkalommal. Sajnos azonban ezúttal is eljött a Dancing with the Stars szomorú része, hiszen az adás végén ismét búcsúzni kellett egy tehetséges és szuper párostól, így kiderült, hogy ki az a sztár és profi táncos partnere, akik már biztos nem lesznek ott a jövőheti elődöntőben.

Lapozz a kiesőkért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle