Sztárok

Még Kamillában sincs meg ez a dolog: ezt imádja Károly a legjobban Katalinban - Valósággal csodálja érte a hercegnét

Van egy tulajdonság, amit az uralkodó igen nagyra értékel menyében, Katalinban, és amivel egyetlen másik királyi családtag sem rendelkezik és büszkélkedhet, még Kamilla sem.

Egyszerűen odavan Katalinért

Károly és Katalin mindig is szoros kapcsolatban álltak egymással, így viszonyuk igencsak barátinak és kiegyensúlyozottnak mondható. A hercegnének tehát sikerült elérnie azt, amit Meghan Markle-nek soha, mégpedig hogy megkedveltesse magát apósával, habár persze Katalinnak erre bőven volt ideje, hiszen már a 2000-es évek elején lehetősége nyílt megismernie Károlyt, amikor a hercegné és Vilmos még csupán barátok voltak. Az uralkodó mindig is csodálta Katalint menye számos tulajdonsága és jellemvonása miatt, van azonban egy olyan dolog, ami miatt Vilmos neje mindig is kiemelkedett a többiek közül Károly szemében. Galériánkból megtudhatod, mi is az a bizonyos dolog, ami még Kamillában sincs meg!

Károly és Katalin tehát különleges viszonyt ápol egymással, és sok közös tulajdonságuk van, például humorérzékük is egy ilyen pont. De Károly azt is csodálja menyében, hogy közember volt, mielőtt a brit királyi család tagja lett, és megmaradt annak az "egyszerű" és normális nőnek, akinek Katalint a szülei nevelték.
Kattints a további képekért!

A Dancing with the Stars élő show-jában ezúttal sem volt hiány izgalmakból, hiszen ez alkalommal a tét az elődöntőbe való jutás volt, ami azonban az öt párosból négynek sikerülhetett.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészség
Az elmúlt néhány évtized során nagymértékben emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBS) szenvedők száma. Magyarországon körülbelül 60 ezer ember életét keseríti meg a kór, mely sokszor már igen...
Egészség
A gyomorbántalmaknak és a rossz emésztésnek is búcsút inthetsz, ha a cikkünkben felsorolt négy dolog közül legalább egyet rendszeresen belecsempészel a kedvenc forró italodba.