Sztárok

Ez Letícia kedvenc illata: a spanyol királyné évek óta ezért a 37 ezer forintos parfümért rajong

Úgy tűnik, Letícia királyné nem csak a divat terén tud példát mutatni: VI. Fülöp gyönyörű felesége a parfümökhöz is kiválóan ért.

Ilyen illata van a királynénak

Letícia királyné büszkén állíthatja magáról, hogy sikeresen belopta magát a spanyol nép szívébe. Az emberek könnyen azonosulnak hagyományőrző, egyszersmind modernizációt támogató értékrendjével, emellett szimpatikus számukra, hogy mindig kedves és közvetlen, ahogyan azt is nagyra becsülik benne, hogy elkötelezett híve a közösségi szolgálatnak, valamint a jótékonyságnak. Pozitív kisugárzása erőt nyújt alattvalói számára, az pedig csak hab a tortán, hogy szépségével milliókat babonáz meg világszerte. Rengeteg nő követi nyomon nap mint nap, éppen milyen outfitben kapták lencsevégre, ami nem csoda, hiszen öltözködése remek inspirációt tud nyújtani életkortól és testalkattól függetlenül. Meghatározó stílusjegyei, kedvenc színösszeállításai, valamint előszeretettel viselt szabásformái már sokak számára ismertek, ám azt a legtöbben bizonyára nem tudják, milyen illatot fúj magára szívesen a reggeli készülődés folyamán. Részletek a galériában!

Noha Spanyolország királynéjaként megtehetné, hogy több százezer forintnak megfelelő összeget költsön csupán egyetlen parfümért, Letícia valójában évek óta egy jóval olcsóbb, átlagember számára is könnyen elérhető illatért rajong.
Kattints a további képekért!

A spanyol uralkodói család legragyogóbb ékköve kétségkívül Letícia királyné, aki minden egyes nyilvános szereplésével bebizonyítja, hogy keni-vágja a divatot - így történt ez a napokban is.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images
Forrás: Elle

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle