Sztárok

Ez lenne formás alakjának titka? Victoria Beckham 25 éve ugyanazt eszi: a focistafeleség ezen a koszton kívül mást sosem hajlandó fogyasztani

A River Cafe's Table 4 podcastjában David Beckham elárulta, hogy felesége, Victoria a Spice Girls-korszak óta minden nap ugyanazt az egyfajta ételt eszi. Talán ez a titka annak, hogy a divattervező és üzletasszony közel 50 esztendősen is pont olyan remek formában van, mint évtizedekkel ezelőtt?

Minden nap ugyanazt készíti magának

Victoria Beckham szakértelme és stílusérzéke hosszú évek óta meghatározó befolyással bír a divatvilág alakulására, emellett nők millióit inspirál nap mint nap. A világ egyik legnagyobb sztárfocistájának felesége által létrehozott kollekciók kiemelkedően magas színvonalúak, valamint újabb és újabb irányzatokat teremtenek, miközben ő maga is a divatikonok elit körében foglal helyet. Mindemellett ráadásul szemmel láthatóan egyáltalán nem fog rajta az idő, sőt: 49 évesen is csúcsformában van, ami nem meglepő, hiszen rendkívül egészséges, aktív életmódot folytat – férje szerint azonban nem csupán a rendszeres testmozgásban rejlik a titok, Victoriában ugyanis óriási akaraterő és elszántság rejlik, melyet jól bíizonyít az is, idestova 25 éve ugyanazt az étrendet követi. Részletek a galériában!

A The River Cafe nevű átterem alapítója és tulajdonosa, Ruth Rogers podcastműsorában szokott beszélget leghíresebb törzsvendégeivel az étkezéshez fűződő viszonyukról, gasztronómiai élményeikről, és úgy általában az ételek szeretetéről.
Kattints a további képekért!

Az egykori sztárfocista még a kétezres évek elején került meglehetősen zsenáns helyzetbe: a bulvárlapok akkor azt híresztelték róla, hogy a személyi asszisztensével csalja a feleségét. Húsz év után ismét a figyelem középpontjába került a régi história.

Leadfotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle
Egészség
Az elmúlt néhány évtized során nagymértékben emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBS) szenvedők száma. Magyarországon körülbelül 60 ezer ember életét keseríti meg a kór, mely sokszor már igen...