Sztárok

Végre előkerült: hasi műtétje óta először fotózták le Katalint, így néz ki most a hercegné

A brit trónörökös felesége január derekán tervezett hasi műtéten esett át, az operációt követően viszont szinte nyomtalanul eltűnt a nyilvánosság elől.

Nyomtalanul eltűnt

Nehéz idők járnak a brit királyi családra: januárban prosztatamegnagyobbodással operálták III. Károly brit királyt, a beavatkozást követően pedig kiderült, hogy az uralkodó rákbetegséggel küzd. Katalin walesi hercegné szintén kés alá feküdt, ő egy tervezett hasi műtéten esett át, és bár az operáció közben nem merültek fel komplikációk, hamar szárnyra kapott a hír, miszerint a brit trónörökös feleségére küzdelmes és hosszú, több hónapig tartó felépülés vár. A királyi család tisztelői már nem is reménykedtek benne, hogy március vége, a húsvéti időszak előtt viszontláthatják Katalint, most viszont friss fotó készült a hercegnéről - hasi műtétje óta először.

Katalin utolsó nyilvános megjelenésére tavaly decemberben került sor, így hát mindenki lélegzetvisszafojtva várta a nagy visszatérést.
Kattints a további képekért!

Daniela Elser királyi kommentátor szerint nem biztos, hogy Katalin és Vilmos elméletileg jól átgondolt terve megfelelő, ugyanis akár nem várt következményekkel is számolnia kell a párnak, amely az egész monarchia jövőjére rossz hatással lehet.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...