A Szerencsekerékbe súlyos nyelvtani baki került, amit eltüntetett a TV2, de aztán jött a fordulat

Biztosan sokan elkezdtek vitázni a Szerencsekerék nézése közben, hogy melyik a helyes alak. Nos, valamilyen szinten mindenkinek igaza van.

Nehéz volt elsőre eldönteni, hogy baki került-e a TV2 műsorába

Az eredeti Szerencsekerék Amerikából indult el a világkörüli útjára, még 1975-ben. Magyarországon először a Magyar Televízión találkozhattak vele a nézők, majd 1997-től 2001-ig a TV2-őn futott, és igazából ez is volt az aranykorszaka, de aztán jött a második.

Kevesen gondolták volna, hogy a Szerencsekerék újraélesztése később sikeres lesz, ráadásul pont a TV2 tud majd neki friss arculatot adni Kasza Tibi vezetésével.

A legújabb, azaz hatodik évad június 3-án, hétfőn este hatodik évadával folytatódott. A galériánkban megmutatjuk, milyen nyelvtani bakit szúrtak ki benne, és mi lett végül a fordulat!

A Házasság első látásra sztárjaival, azaz Petrával és Andrissal indult el a Szerencsekerék hatodik évada, amit ide kattintva lehet visszanézni.
Kattints a további képekért!

Kasza Tibi most megnyílt, és egy hosszú posztban magyarázta el, miért hanyagolja a közösségi médiát. A műsorvezető szerint az internet világa egyre eltorzultabb.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...