A hollywoodi legenda egy 11 ezres magyar kisvárosban tűnt fel

Már nagyon régóta megígérte a hollywoodi sztár, hogy meglátogatja egy barátját Magyarországon, és most be is tartotta az ígéretét. Bill Murray megbánta volna, ha nem jön el.

A színész nem akart nagy felhajtást, inkább titokban tartott, hogy idelátogat

A hollywoodi gigasztárok többnyire dolgozni jönnek hazánkba, de ott van például Arnold Schwarzenegger, akinek van magyar barátja, és vele sokszor töltenek együtt időt.

Ezeket a látogatásokat igyekszenek titokban tartani, mert a színészek nem hivatalosan vannak itt. Bill Murray is a legnagyobb titokban jött el hozzánk.

A galériánkban megmutatjuk, hogy mi tetszett neki a legjobban Magyarországban!

Bill karrierjét a Saturday Night Live indította be anno. Amikor megismerkedtek, a magyar férfi limuzinsofőrként dolgozott New Yorkban, miután 1956-ban disszidált Magyarországról. Aztán egyre többször futott össze Bill-lel, akit sok fellépése után ő vitt haza.
Kattints a további képekért!

Ismét betoppant a szerelem a 72 esztendős Bill Murray életébe, ráadásul nem is akárkinek a személyében, a színész ugyanis egy nála közel 30 évvel fiatalabb énekesnővel jött össze.

Leadfotó: Flickr - Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...