Kárpáti Rebeka alakja olyan formás, hogy alig hisszük el: elképesztően fest ebben a bikiniben - fotó

Kárpáti Rebeka Instagram oldala tele van dögösebbnél dögösebb fotókkal, hiszen a népszerű influenszer rendszeresen megörvendezteti rajongóit azzal, hogy megmutatja irigylésre méltó alakját – most, augusztus utolsó napján egy apró bikiniben búcsúztatja a nyarat.

Szexi képekből nincs hiány

Kárpáti Rebeka 2013-ban nyerte el a Miss Universe Hungary címet, ezt követően pedig közel egy hónapot töltött a Miss Universe Világversenyen, Moszkvában. Rövid ideig Milánóban majd Moszkvában lakott, ahol modellként dolgozott, aztán egy évvel később 2014-től a Jóban Rosszban című sorozatban is feltűnt. Mostanra pedig már a közösségi médiában is elképesztő sikerre tett szert, hiszen jelenleg közel 200 ezren kíváncsiak a mindennapjaira. Rebeka rendszeresen posztol a magánéletéről, és persze a párkapcsolatáról is – fodrász párjával, Frohner Ferenccel két éve alkotnak egy párt –, emellett kihasználja, hogy fantasztikus adottságokkal áldotta meg a sors, hiszen gyakran mutat magáról szívdöglesztő fotókat is. Legfrissebb bejegyzésében a csinos influenszer a 2021-es nyártól búcsúzik: mint írja, nagyon élvezte az elmúlt hónapokat, s már most hiányzik neki a nyári időszak. Rebeka a poszt mellé csatolt egy őrjítően dögös bikinis fotót is, melyen úgy pózol, akárcsak egy vérbeli manöken – ráadásul jól látszik nádszálvékony alakja is, melyre egyébként tökéletesen passzol az aprócska bikini.

Bár Rebeka szépsége vitathatatlan, az influenszer tudatosan figyel arra, hogy ne csak a hibátlan oldalát mutassa a közösségi oldalán, hanem retus nélkül is felvállalja a testét. Őszintén és büszkén mutatja a nyers valóságot, s attól sem riad vissza, hogy a követői elé tárja a saját hibáit, legyen szó striákról vagy narancsbőrről - úgy véli, kátrékonyan hat, ha a közösségi oldalán mindenki csak a valótlan tökéletességet mutatja magáról.

"Rengeteg fiatal önkèpét befolyásolja az Instagram és a többi social media platform ahol tökéletesre szerkesztett arcokat/testeket láttok, de már pár kattintással és egy menő filterrel is el lehet érni olyan élethű és tökéletesnek tűnő kreálmányokat, hogy az valami hihetetlen" - írta nemrég az Instagramon Rebeka, aki meg is mutatta a striáit a fenekén - ezzel szerette volna inspirálni nőtársait arra, hogy fogadják el úgy magukat, ahogy vannak, hisz senki sem tökéletes.

A fiatal influenszer Görögországban pihente ki az elmúlt év fáradalmait. Rajongói legnagyobb örömére bikinis fotóval jelentkezett az üdülőparadicsomból.

Leadfotó: Instagram

Oldalak