Gyönyörű terhesfotót mutatott magáról Ördög Nóra

A gyönyörű műsorvezető hófehér ruhában mosolygott a kamerába, az elkapott pillanatot pedig az Instagram oldalán is megosztotta.

Egy kis nosztalgia

Ördög Nóra és Nánási Pál Magyarország egyik legkedveltebb sztárpárjának számítanak, emellett boldog családot tudhatnak a magukénak, hiszen két csodaszép gyermeket nevelnek. 2010-ben házasodtak össze, majd 2013-ban megszületett első gyermekük, Nánási Mici, 2014-ben pedig kisfiuk, Vencel; a YouTube csatornájukon fellelhető vlogsorozatukban pedig bepillantást engednek a családi életük apró részleteibe is. Bár a műsorvezető és a férje is rengeteget dolgoznak – ráadásul közös családi vállalkozásuk, a Nekem a Balaton is sok időt elvesz a szabadidőjükből –, mindig igyekeznek fenntartani a harmóniát. Ördög Nóra mindeközben szakmai sikerekben is lubickol, hiszen legutóbb – köszönhetően versenytáncos múltjának - a TV2 csatornáján futó Dancing with the Stars-ban zsűrizhetett, jelenleg pedig a Totem című kalandrealityt vezeti.

Munkából sosincs hiány Nánásiéknál, éppen ezért olykor szeretnek kiszakadni a rohanó hétköznapokból és szórakozni kicsit - nemrég például Majka és Dundika esküvőjén mulattak. A házaspár egy közös Instagram oldalt is indított már, ahol rengeteg fotót szoktak mutatni a gyermekeikről és közös családi programokról, emellett a Nekem a Balatonnal kapcsolatos tudnivalókról is rendszeresen beszámolnak. Legfrissebb bejegyzésükben úgy gondolták, ledobják a nosztalgiabombát az oldalukra és mutatnak egy igazán régi fotót a követőiknek: a csinos műsorvezető hófehér ruhában látható, s elragadóan mosolyog a kamerába. A bejegyzésben egyébként egy könnyű „rejtvényt” is elbújtattak, ugyanis arra buzdították a követőiket, hogy találják ki, hol található a fotón első gyermekük, Mici. A megfejtés legalább annyira szívmelengető, mint amennyire pofonegyszerű; íme, a fotó:

A műsorvezető nem először mutat magáról kislánykori képet, azonban a mostani felvételen megakadt a vájtszemű rajongók tekintete.

Leadfotó: Instagram

Oldalak