Majka és Dundika álomesküvője: kiszivárogtak a részletek

Majka és Dundika, azaz Majoros Hajnalka már régóta tervezik, hogy összeházasodnak – most végre kiderült, mikor kerülhet sor a lagzira.

Közeleg a lagzi

Magyarország egyik legsikeresebb rappere, Majka már tíz éve van együtt gyermekei anyjával, ám a pár még nem kötötte össze hivatalosan az életét. A Bors úgy tudja, Majkáék eredetileg az év első felében tartották volna a ceremóniát, ám a koronavírus-járvány közbeszólt, ezért új időpont mellett döntöttek. Így esett a választás augusztus végére, ám a nyár elejéig még ebben sem voltak biztosak, hiszen nem lehetett tudni, hogy a pandémia nem húzza-e keresztbe újra a számításaikat. Most viszont kiderült: a három naposra tervezett álomesküvőt ezen a hétvégén tarthatják meg, méghozzá egy vidéki borászatban. A lagzi pontosan olyan lesz, mint amit Hajnalka megálmodott, s a lap úgy tudja, rengetegen vesznek majd részt az esküvőn a magyar sztárvilágból – zenészek, színészek, tévések és közéleti szereplők ünnepelnek majd együtt, a többi részletet azonban még teljes titok övezi.

A pár számára fontos, hogy a három napos lagzira a nyilvánosságtól és a kíváncsi tekintetektől elzártan kerüljön sor, többek között ezért is választották a több mint 100 hektáron fekvő pincészetet, ahova egy út vezet csak. A vendégek számára szállást biztosítanak a helyszínen, így senkinek sem kell idő előtt elhagynia a bulit, mindemellett pedig több étterem és bár gondoskodik majd a násznép ellátásáról.

"Természetesen nem szabad rágörcsölni, de az esküvőnkből a legjobbat szeretném kihozni, hogy felejthetetlen és megismételhetetlen, egy igazi élmény legyen mindenki számára, aki velünk tart ezen a napon. Magamról nem is beszélve, a legjobb formámat kell hoznom!" – nyilatkozta még tavaly Hajnalka.

Itt él a rapper feleségével, Dundikával és két kisfiával.

Leadfotó: Instagram

Oldalak