Pokollá vált a fiatal nő élete, mert a megszólalásig hasonlít Scarlett Johanssonra - Fotók

Ekaterina Shumskaya akár hasznot is húzhatna belőle, hogy úton-útfélen összekeverik Scarlett Johanssonnal, a fiatal TikTok-sztár azonban köntörfalazás nélkül vallotta be, hogy a különös véletlen sokszor inkább csak fájdalmas pillanatokat hozott számára.

Szerencsés véletlen vagy szörnyű átok?

Áldás vagy átok, ha egy átlagember a megtévesztésig hasonlít egy körülrajongott hollywoodi sztárra? Lehet, hogy eleinte a sors kivételes kegyének tekinthető az efféle véletlen egybeesés, az viszont már eléggé problémás, amikor a világsztár ismeretlen "dublőre" már rosszmájú megjegyzéseket is kap a külseje miatt. Eleinte biztosan vicces és szórakoztató, ha összetévesztik világhírű "ikerpárjával", de mi a helyzet akkor, ha sokakat kifejezetten zavar ez a szembetűnő fizikai rokonság? Ha nem "csodájára járnak" a sztárhasonmásnak, hanem megpróbálják egyfajta kóklernek, felkapaszkodni vágyó szélhámosnak beállítani? Nos, ebben az esetben a különös véletlen már korántsem nevezhető szerencsésnek.

Scarlett Johansson napjaink egyik legfelkapottabb hollywoodi színésznője - mostanában szinte minden arannyá változik, amihez csak hozzányúl. Egymás után kapja a legmenőbb filmes megbízásokat - legutóbb épp Fekete Özvegyként varázsolta el a nagyközönséget a Marvel legfrissebb szuperhősfilmjében -, és karrierje még mindig nem mutatja a kifulladás jeleit. Áldás vagy ódium, ha valaki szinte a megszólalásig hasonlít a még mindig csak 36 esztendős színésznőre? Most kiderül!

Fotó: 123rf

Lapozz, azonnal folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2