Sztárok

András tajtékzik a dühtől: a yorki herceget vérig sértette III. Károly király döntése, kezd végleg betelni nála a pohár

Hamarosan megkoronázzák III. Károly királyt, ám a ceremónia előkészületei korántsem zajlanak olyan nyugalomban, mint ahogyan az azt uralkodó szeretné. Most András herceget haragította magára a legújabb döntésével…

Nem ért egyet az uralkodóval

Továbbra sincs minden rendben a brit királyi család háza táján, annak ellenére sem, hogy a família történelmi fontosságú eseményre készül, hiszen mint ismert, május 6-án végre megkoronázzák III. Károly királyt. A palota világsztárokat felvonultató nagyszabású háromnapos ünnepi rendezvénysorozattal készül a ceremóniára, de magának az uralkodónak is megvannak a maga tervei, néhánnyal azonban egyes rokonai nem igazán értenek egyet. Katalin például egyáltalán nem örül annak, hogy legidősebb gyermekének, Györgynek végig a figyelem középpontjában kell majd lennie a nagy napon, ám mint kiderült, Károly nemcsak a menyével került konfliktusba a koronázással kapcsolatban, legutóbb ugyanis András herceget sikerült iszonyatosan feldühítenie. Részletek a galériában!

A szexbotrányba keveredett Andrásnak az elmúlt időszakban több nézeteltérése is volt az uralkodóval. A kegyvesztett yorki herceg például nagyon zokon vette, amikor felszólították, hagyja el a Buckingham-palotában lévő lakosztályát, és költözzön át Frogmore Cottage-be.
Kattints a további képekért!

Világsztárokat felvonultató nagyszabású háromnapos ünnepi rendezvénysorozat kíséri III. Károly király májusi koronázását, amellyel kapcsolatban az udvar egyre több információt hoz napvilágra. Az már korábban kiderült, mely korona lesz látható az uralkodó feleségén, Kamillán, most pedig arra is fény derült, milyen fejdíszt visel majd Sarolta hercegnő.

Leadfotó: Christopher Furlong - WPA Pool/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.