Sztárok

Veszélyben a jövendőbeli uralkodópár? Károly után Kamilla hercegné koronavírustesztje is pozitív lett

A legszomorúbb az egészben, hogy a 95 éves Erzsébet királynő is elkaphatta fiától a vírust.

Karanténban a hercegi pár

Sajnálatos módon a brit királyi családot sem kerüli el a koronavírus-járvány: decemberben arról szóltak a hírek, hogy Erzsébet lányának, Anna hercegnőnek férje, Sir Timothy Laurence elkapta a fertőzést, emiatt pedig a pár királynővel közös karácsonya is ugrott, hiszen Annának és férjének is karanténba kellett vonulnia. A 66 éves férfi azóta szerencsére jólvan és teljesen felépült, ám nemrégiben kiderült, hogy Timothy után Károly herceg tesztje is pozitív lett – a trónörökös csaknem két év után másodszor kapta el a koronavírust. A 73 esztendős Károly állítólag jól érzi magát, enyhe tünetei vannak, azonban aggasztó, hogy a herceg rendkívül sűrűn találkozik Erzsébet királynővel, így a palota most nagyon aggódik, hiszen lehetséges, hogy a 95 éves uralkodónő is megfertőződött, ami rossz hír lenne, hiszen Erzsébet kifejezetten a veszélyeztetett korosztályhoz tartozik, és már egy ideje nem a legtökéletesebb az egészségi állapota. Károly a diagnózis után azonnal karanténba vonult, most azonban úgy tűnik, hogy Kamilla nem volt olyan szerencsés, mint 2020 márciusában, amikor férje szervezetét először támadta meg a koronavírus: akkor ugyanis a hercegné negatív tesztet produkált, most viszont kiderült, hogy Kamilla is elkapta Károlytól a vírust.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.