Sztárok

Ki nem találnád, melyik világsztár keresztlánya Miley Cyrus: közös koncertet is adtak már – videó

Miley Cyrus korunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, ráadásul nemcsak a szakmai sikereiről, hanem a magánéletéről is rengeteg információ áll a rajongók rendelkezésére. Azt azonban csak kevesen tudják róla, hogy egy másik világhírű sztár keresztlánya.

A csúcsra ért a Hannah Montana óta

Miley Cyrus a fél gyerekkorát a Hannah Montana forgatásain töltötte: mindössze tizenegy éves volt, amikor megkapta a főszerepet, ezt követően pedig azonnal rálépett a siker felé vezető útra. Mileyt nagyon leterhelte a sorozat, annak ellenére, hogy minden vágya az volt, hogy tévében szerepelhessen: a forgatásokon szerzett negatív tapasztalatok hamar rányomták a fiatal tehetségre a bélyeget, ugyanis a családjával is megromlott a viszonya, ráadásul egy idő után alkohollal és illegális szerekkel próbálta levetkőzni magáról a jó kislány szerepet. Rendszeresen botrányokba keveredett, s hamarosan a „problémás tinédzser” szerepében tűnt fel a bulvárlapok hasábjain. Mindazonáltal kivételes tehetségét sem lehet elvitatni: az évek során bezsebelt több tucat díj, a koncertturnék és a neves filmszerepek, no meg a több millió főt számláló rajongótábora is épp ezt igazolja. Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne hallotta volna legalább egy slágerét, vagy ne látta volna valamelyik filmszerepben, ám fogadjunk, hogy azt te sem tudtad, melyik világhírű előadóművésszel áll rokoni kapcsolatban.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...