Sztárok

Johnny Depp nem tér vissza a Karib-tenger kalózaiba, de jöhet helyette Margot Robbie

A szép szőke színésznőnek mostanában nagyon fut a szekere: Margot Robbie most éppen a várva várt Barbie-filmen dolgozik, de hamarosan Johnny Depp nyomdokaiba léphet, és a Karib-tenger kalózai filmsorozat főszerepét alakíthatja.

Az új Jack Sparrow?

Sem Johnny Deppet, sem Margot Robbie-t nem kell bemutatni senkinek, minden mozirajongó ismeri a nevüket. Bár előbbi mostanában inkább a volt feleségével való pereskedés miatt szerepel többet a médiában, mintsem filmszerepei révén. Depp karrierjét alaposan visszavetette, hogy exe, Amber Heard nőverőnek nevezte, emiatt pedig több szerepét elvesztette (ezért is perelte be Heardöt), többek között ennek esett áldozatául egyik leghíresebb karaktere is, a Karib-tenger kalózai franchise-ból megismert Jack Sparrow. Az összesen öt részben szereplő Depp korábban azt nyilatkozta, szeretné rendesen lezárni a részeges kalóz sztoriját, de egy áprilisi tárgyalási napon már azt mondta, hogy bár imádta, hogy életre kelthetett egy ilyen izgalmas figurát, a jövőben már akkor sem kívánja újra megformálni Sparrow kapitányt, ha a Disney a világ összes pénzét kínálja fel neki, mert úgy érzi, cserbenhagyták azok a kollégái, akikért ő mindent megtett. Depp távozását most a filmek producere, Jerry Bruckheimer is megerősítette. A brit Metro arról ír, már dolgoznak a filmsorozat következő részén, ami egy női főszereplős újragondolása lesz az eredetinek, és már a főszereplőt is kinézték hozzá.

És itt jutunk el Margot Robbie-hoz, aki most köztudottan a Barbie-ról szóló filmen dolgozik Ryan Gosling oldalán. Bruckheimer azt mondta, már beszélnek a színésznővel a szerepet illetően, de egyelőre két forgatókönyvön dolgoznak: az egyiket Robbie-val képzelik el, a másikat nélküle. Így ezek szerint mindenképp lesz folytatása a Karib-tenger kalózainak, és az csak a gyönyörű színésznő döntésén múlik, hogy ő benne lesz-e.

Margot Robbie esetleges Karib-tenger kalózai szerepéről már 2020 márciusában is lehetett hallani. Ekkor a Hollywood Reporter azt írta, a film egy eredeti sztorit dolgozna fel, teljesen új szereplőkkel, a már jól ismert cím alatt.

A Rómában forgató sztár a Sixtus-kápolnában járt, itt tanúsított viselkedésével pedig sok rajongót kiakasztott. A szobortestű Jason Momoa erre posztolt egy edzős videót, ahol elnézést kért.

Leadfotó: Rich Fury/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.