Felbolydultak a rajongók Jason Momoa fotóin – A sztár félmeztelenül kért bocsánatot

A Rómában forgató sztár a Sixtus-kápolnában járt, itt tanúsított viselkedésével pedig sok rajongót kiakasztott. A szobortestű Jason Momoa erre posztolt egy edzős videót, ahol elnézést kért.

Nem akart tiszteletlen lenni

Jason Momoa jelenleg Rómában forgatja a jövőre bemutatásra kerülő Halálos iramban 10. részét. Az Aquaman sztárja május 9-én posztolt magáról képeket a Sixtus-kápolna falait és mennyezetét díszítő híres Michelangelo-freskó alatt. A képaláíráshoz azt írta: „Szeretlek, Olaszország! Milyen csodásan kezdődik a szabadnapunk Rómában!” Bejegyzésével valóságos lavinát indított el, sokan ugyanis arra mutattak rá a hozzászólásokban, hogy a Vatikánban található kápolnában jellemzően tilos fotót vagy videót készíteni a látogatóknak – írja az Index.

Szombaton Momoa egy újabb videót tett közzé az Instagram-oldalán. A konditeremből jelentkezett be, ahol póló nélküli edzése közben reagált a vádakra. „Ez az utolsó napom Rómában, szeretlek titeket és Olaszországot. Ha valaha is azt gondoltátok, hogy nem tisztelem a kultúrátokat, nem ez volt a szándékom” – mondta, miután letette a súlyzókat. Azt is megemlítette, hogy korábban, 19 vagy 20 éves korában már járt a Vatikánban és a Sixtus-kápolnában. A mostani út megvalósításához pedig pénzt adott utastársainak, mert így a barátai és a film stábjának tagjai a forgatás után csatlakozhattak hozzá szabadnapjaikon.

Azt tapasztaltam, hogy az emberek fotózkodni akartak velem. Nagyon tisztelettudó voltam, és engedélyt kértem arra, amiről úgy gondoltam, hogy rendben van. Soha nem akarnék olyat tenni, ami tiszteletlen valaki más kultúrájával szemben. Ha mégis így tettem volna, akkor elnézést kérek. Mindenképpen fizettem azért a privát pillanatért, és adtam egy szép adományt a templomnak” – fogalmazott a 42 éves színész.

Pierce Brosnan a mai napig nem tudta igazán feldolgozni, hogy szeretett felesége és lánya is a petefészekrák áldozata lett – Cassandra Harris és Charlotte Brosnan gyönyörű nők voltak, ám idejekorán távoztak az élők sorából.

Leadfotó: Jeff Spicer/Getty Images for Warner Bros

Oldalak