Előbb feleségét, majd lányát is elragadta a gyilkos kór Pierce Brosnantól: a sármos színész nevelt lánya csupán 42 éves volt

Pierce Brosnan a mai napig nem tudta igazán feldolgozni, hogy szeretett felesége és lánya is a petefészekrák áldozata lett – Cassandra Harris és Charlotte Brosnan gyönyörű nők voltak, ám idejekorán távoztak az élők sorából.

A mai napig nem tudta feldolgozni szerettei elvesztését

Pierce Brosnan egész életében igazi szívtiprónak számított, így nem is meglepő, hogy a nők rajongtak az ír-amerikai színészért és filmproducerért, aki egyben aktivista és környezetvédő is, valamint a Brit Birodalom Rendjének birtokosa. Brosnant olyan nagysikerű filmekből ismerheti a világ, mint az Apa csak egy van, az Aranyszem, Dante pokla, a Válótársak vagy éppen a Mamma Mia! – ez utóbbi szerepe miatt a gyengébbik nem képviselői újfent a színész lábai előtt kezdtek heverni, ám Pierce egy ideje már foglalt: 2001-ben vette feleségül Keely Shaye Smithet, de a nő előtt egyszer Brosnan már megnősült. Első felesége Cassandra Harris volt, akivel 1977-1991-ig élt boldog házasságban, ám ekkor bekövetkezett a tragédia: az asszony még 1987-ben súlyosan megbetegedett, nem sokkal ezután pedig petefészekrákot diagnosztizáltak nála, amelybe 1991-be belehalt. Nem sokkal később lányuk is követte édesanyját a túlvilágra: Charlotte-ot szintén a gyilkos kór ragadta el, csupán 42 évesen, és habár a nő csak a színész nevelt lánya volt, elvesztése letaglózta Brosnant, aki a hírek szerint a mai napig nem tudja feldolgozni szerettei halálát. Galériánkban mutatjuk, ki is volt a két nő, akiért a színész úgy rajongott egész életében!

Így ismerte meg a világ Pierce Brosnant, aki éppen a mai napon lett 68 éves - mára a színész már nem igazán hasonlít egykori önmagára, ám sármossága mit sem kopott az évek alatt.
Kattints a további képekért!

Az énekesnőt teljesen leterítette a gyász: Cini legjobb barátnőjét veszítette el, Évával tinikoruk óta elválaszthatatlanok voltak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak