Az Oscar-pofon után sem fér a bőrébe Chris Rock: újabb hollywoodi sztárból űzött gúnyt a komikus

Néhány hónappal ezelőtt minden idők talán legnagyobb Oscar-botrányát idézte elő egy ízetlen tréfájával, de úgy tűnik, az 57 esztendős komikus nem tanult az esetből: Will Smith után most egy másik közismert hollywoodi sztárral akasztott tengelyt - ezúttal Johnny Depp exébe, Amber Heardbe kötött bele.

57 évesen sem képes visszafogni magát

Chris Rock nem tud lakatot tenni a szájára: a géppuskaszájú komikus ugyan lassan hatvanadik életéhez közelít, de napjainkban is ugyanolyan virgonc, tabudöntögető stílus jellemzi megszólalásait, mint évtizedekkel ezelőtt. Az 57 esztendős világsztár az idei Oscar-ceremónián Will Smith-szel és feleségével, Jada Pinkett-tel került súlyos összetűzésbe: Rock a nő kopaszságán élcelődött (a Mátrix egykori Niobéja egy alopecia nevű autoimmun betegségben szenved, ez okozott nála hajhullást), mire Smith felsétált a színpadra, és pofonnal torolta meg a nejét ért sérelmet. Az eset óriási hullámokat vert világszerte, mémek sokasága született meg a nyomában, és ugyan A randiguru és a Men in Black-filmek sztárja nyilvánosan bocsánatot kért Rocktól és az Akadémiától, komoly szankciókkal is szembe kellett néznie a botrányát követően.

Chris Rock szemlátomást nem tanult az esetből, hiszen most egy másik hírességbe szállt bele: ezúttal az a 36 esztendős Amber Heard került a célkeresztjébe, aki jelenleg exével, Johnny Deppel pereskedik. Rock természetesen a két álomgyári celebritás tárgyalótermi csatározása kapcsán fogalmazott meg igencsak csípős-vitriolos véleményt, méghozzá Heard kárára.

Fotó: NBC / Getty Images

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2