Cristiano Ronaldo ritkán látott fia csak 11 éves, de már most szakasztott úgy néz ki, mint az apja - Fotó

A világ egyik legjobb futballistájaként számon tartott Ronaldót nemrég súlyos csapás érte: ikergyermekeinek egyike nem élte túl a szülést. A labdarúgó a jelek szerint azon munkálkodik, hogy élete visszatérjen a régi kerékvágásba, közben pedig imádott családtagjaiból is többet mutat a nyilvánosságnak, mint valaha.

Messzire űzné a szomorúságot a szívéből

Cristiano Ronaldo a földkerekség egyik legirigyeltebb férfiúja: sikeres, tehetséges, közkedvelt, és az ellenkező nem képviselői is imádják. Nem mintha ez utóbbi jelentőséggel bírna a legendás labdarúgó életében, hiszen Ronaldo jelenleg a 28 éves modell, Georgina Rodríguez partnere, akivel nemrég meglehetősen tragikus körülmények között váltak szülővé: ikergyermekeik egyike ugyanis világrajövetelét követően elhunyt. A hír nemcsak a zseniális labdarúgó tisztelőit, de a teljes nemzetközi nyilvánosságot megdöbbentette. Nem sokkal később olyan fényképfelvételek jelentek meg az interneten a sportolóról, melyek ezer szónál is többet mondtak emésztő fájdalmáról.

Ugyanakkor az is határozottan látszott, hogy Ronaldo nem akar hosszabb időre gyászba temetkezni. Hamar visszatért a labdarúgáshoz is, majd egy megindító családi fotót tett közzé az Instagramon, ezáltal is jelezve, hogy a jövőben inkább népes famíliájára szeretne fókuszálni, s szeretné messzire űzni a szomorúságot a szívéből.

Ronaldo a múlt héten árulta el követőinek, hogy milyen nevet kapott újszülött kislánya, most pedig ritkán látott fiával együtt pózol egy fényképen.

Fotó: Danny Martindale / Getty Images

Lapozz, mutatjuk a csodás apa-fia fotót!

Oldalak

  • 1
  • 2