Sztárok

Az arckifejezése mindent elárul - kisfia halála óta először fotózták le Cristiano Ronaldót

A Manchester United 38 éves labdarúgóját pár nappal ezelőtt érte családi tragédia: várva várt ikergyermekeinek egyike születése után nem sokkal elhunyt. A gyászba burkolózó Ronaldóról nemrég friss fénykép látott napvilágot a közösségi médiában.

Elhunyt a világklasszis futballista kisfia

Napok óta mély gyászba temetkeznek a világ futballrajongói - nemrégiben derült égből villámcsapásként érte őket - és a világ közvéleményét - a lesújtó hír: elhunyt egyik elsőszámú kedvencük, a 38 esztendős Cristiano Ronaldo újszülött kisfia. A világklasszis labdarúgó még tavaly októberben tudatta a nagyvilággal, hogy élettársával, Georgina Rodríguezzel ikergyermekeket várnak. A leendő szülők repestek a boldogságtól, amikor megtudták a nagy hírt, Ronaldo pedig később egy csodás videót is feltöltött a közösségi oldalára, melyből kiderült, hogy szerelme egy kisfiút és egy kislányt hord a szíve alatt. Rodríguez év elején szépen gömbölyödő terheshasát is megmutatta a futballista rajongóinak, akik tudták, közeleg a gyermekáldás ideje. A néhány nappal ezelőtt kitudódott szívszorító fordulatra azonban senki sem számított.

„Legmélyebb fájdalmunkkal tudatjuk, hogy a kisfiunk életét vesztette. Nincs ennél nagyobb fájdalom szülőként, csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és boldogságot az élethez ezekben a pillanatokban. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és a nővéreknek a szakszerű ellátást és a támogatást, ők minden tőlük telhetőt megtettek. Mindnyájunkat letaglózott ez a veszteség, szívélyesen kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását és védelmét ebben a nagyon nehéz időszakban” - írta a Twitteren Ronaldo újszülött kisfia elvesztését követően. Nemrég első ízben fényképezték le a világsztárt a tragédia óta.

Fotó: VCG / Getty Images

Lapozz, mutatjuk a megrendítő fényképet!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Home&Design
Nálad sincs légkondi a lakásban? Ne csüggedj, néhány ügyes trükkel gond nélkül lehűtheted a lakást a legnagyobb melegben is.
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.