Megmutatta gömbölyödő pocakját Cristiano Ronaldo várandós barátnője

A világklasszis labdarúgó már így is gyönyörű, terebélyes családdal büszkélkedhet, azonban hamarosan újra gyermekáldás elé néz. Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez egyre gömbölyűbb terheshasára milliók figyeltek fel a közösségi médiában. A szerelmesek októberben jelentették be, hogy úton van második kisbabájuk.

Ismét apa lesz a labdazsonglőr

Tavaly októberben a Femcafe.hu is beszámolt róla, hogy hamarosan ismét apa lesz a világ egyik legjobb labdarúgójaként számon tartott Cristiano Ronaldo. A 36 esztendős sportoló és barátnője ikreket várnak, persze Ronaldo már eddig is impozáns családdal büszkélkedett: legidősebb fia immáron 11 éves, illetve van két négyéves ikergyermeke, Eva és Mateo. Georgina Rodríguezzel eddig egy közös lányuk van, ő a három esztendős Alana, a második ikerpárral együtt azonban már hétfősre duzzad a família.

"Örömmel jelentjük be, hogy ikreket várunk. A szívünk tele szeretettel, alig várjuk, hogy találkozzunk veletek" - írta korábbi Instagram-bejegyzésében Ronaldo. Azt talán mondanunk sem kell, hogy a poszt mindent vitt, a rajongók egész egyszerűen "szétlájkolták" és hosszú heteken át lélegzetvisszafojtva várták, hogy újabb részletek derüljenek ki a labdazsonglőr szerelmének várandósságáról. Imáik később válaszra leltek: Ronaldo szintúgy az Instagramon árulta el követőinek, milyen nemű gyermekei születnek hamarosan: kiderült, hogy a família egy kislánnyal és egy kisfiúval bővül majd.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkük folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2