Cristiano Ronaldo megható videóban leplezte le születendő ikergyermekei nemét

A világhírű labdarúgó már eddig is népes családnak örvendhetett, ráadásul a família most új tagokkal bővül. Cristiano Ronaldo az Instagramon tudatta rajongóival, milyen nemű gyermekeket hord a szíve alatt a barátnője.

Két új taggal bővül Ronaldóék családja

Október végén az egész világhálót felbolydította a remek hír: ismét apa lesz a 38 éves labdarúgó, a világ egyik legjobb játékosaként számon tartott Cristiano Ronaldo. A Femcafe.hu annak idején megírta, hogy a futballista a közösségi médiában jelentette be hűséeges rajongóinak: barátnője ikergyermekeket hord a szíve alatt. A 27 éves Georgina Rodriguez tehát egyszerre két trónörökössel ajándékozza majd meg a hírességet. Az Instagram-fotón, melyet Ronaldóék a bejelentéshez mellékeltek, a világklasszis barátnője társaságában volt látható, és a kicsiket ábrázoló ultrahangképeket emeltek a levegőbe.

"Örömmel jelentjük be, hogy ikreket várunk. A szívünk tele szeretettel, alig várjuk, hogy találkozzunk veletek" - írta akkori bejegyzésében Ronaldo. Azt talán mondanunk sem kell, hogy a poszt mindent vitt, a rajongók egész egyszerűen "szétlájkolták" és azóta is lélegzetvisszafojtva várják, hogy újabb részletek derüljenek ki a labdazsonglőr szerelmének várandósságáról. Nos, úgy tűnik, imáik válaszra leltek: Ronaldo most szintúgy az Instagramon árulta el követőinek, milyen nemű gyermekei születnek hamarosan.

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz, máris lehull a lepel a Ronaldo-család titkáról!

Oldalak

  • 1
  • 2