Végre kiderült, hogy hívják Cristiano Ronaldo újszülött kislányát – Elbűvölő nevet kapott

Instagram-posztban árulta el a portugál labdarúgó barátnője, milyen névre keresztelték a kislányukat. Georgina Rodriguez fotókat is mutatott a tündéri csöppségről.

Tragédia árnyékolta be a kislány születését

Ahogyan a múlt hónapban a Femcafe.hu-n is beszámoltunk róla, Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez ikergyermekeket várt, azonban a kisbabák egyike nem sokkal a szülés után elhunyt. Az újszülött kisfiú halála mélységesen megrázta a családot. „Legmélyebb fájdalmunkkal tudatjuk, hogy a kisfiunk életét vesztette. Nincs ennél nagyobb fájdalom szülőként, csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és boldogságot az élethez ezekben a pillanatokban. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és a nővéreknek a szakszerű ellátást és a támogatást, ők minden tőlük telhetőt megtettek. Mindnyájunkat letaglózott ez a veszteség, szívélyesen kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását és védelmét ebben a nagyon nehéz időszakban” – írta ekkor a Twitteren Ronaldo.

A családi tragédia után Ronaldo közzétett egy megható családi fényképet a közösségi oldalán, miután élettársa és gyermekei anyja hazamehetett a kórházból a kisbabájukkal együtt. „Gio és a kislányunk is velünk van végre. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a kedves szavakat és gesztusokat. A támogatásotok nagyon fontos, és mindannyian éreztük azt a szeretetet és tiszteletet, amelyet családunk iránt tanúsítottatok. Itt az ideje, hogy hálásak legyünk azért az életért, amelyet most üdvözöltünk ezen a világon” – írta posztjában a világklasszis focista.

A kislány nevét sokáig homály fedte, de a hétvégén az édesanya végre elárulta, minek keresztelték a család legújabb tagját.

Lapozz cikkünk folytatásáért!

Oldalak

  • 1
  • 2