Sztárok

Először mutatta meg a nyilvánosságnak gyermeke apját Kapócs Zsóka - Fotó

Gyermekük, Borisz négy évvel ezelőtt jött a világra, a boldog szülők azonban azóta sem jelentek meg közös fotón a közösségi médiában. Egészen mostanáig.

Végre megtört a jég

Kapócs Zsóka modell-énekesnő és társa, a korábbi válogatott labdarúgó, Simek Péter szerelme 2018-ban teljesedett be: ekkor született meg a pár első közös gyermeke, Borisz. Azóta ugyan már eltelt négy esztendő, Kapócs és Simek mégsem jelentek meg közös fotón a közösségi médiában. Most azonban megtört a jég: a 43 évesen is gyönyörű médiaszemélyiség most a Facebookra posztolt egy friss fotót, melyen partnerével együtt pózol. A fényképet erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

Kapócs Zsóka máig féltve óvja családját a média nyilvánosságától. A csinos modellre jellemző, hogy négyesztendős gyermekét is csak olyan fotókon mutatja meg a közönségnek, melyeken Borisz arca gondosan ki van takarva. Ezért is hatott igazi meglepetésként az új fotó, melyen Kapócs férjével, Simek Péterrel közösen pózol. A rajongók lelkesedését ékesen bizonyítja, hogy a tegnapi posztot már két és fél ezren lájkolták.

A szexi táncos olyan videót posztolt titokzatos barátnőjéről, amilyenre senki sem számított: a tehetséges fiatal félmeztelenül, egy szál tangában mutatta meg szerelmét, aki a felvételek alapján bizony nem Gelencsér Timi.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!